úterý 16.9.2025
Polévka | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ | (1,9) | |
1 | Tip šéfkuchaře - DUŠENÝ JELENÍ KRK s restovanou tarhoňou a hlívou ústřičnou nakyselo | (1) | |
2 | KUŘECÍ PRSA PEČENÁ NA BYLINKOVÉM MÁSLE, s dýňovou kaší a pečenou červenou řepou (bez lepku) | (7) | |
3 | KRÉMOVÉ RISOTTO s trhanou vepřovou krkovicí a freshem z červeného zelí (bez lepku) | (7) | |
4 | ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY VE SLANINĚ, s hříbkovou omáčkou a bramborovými hranolky | (1,7) | |
5 | GRILOVANÝ LOSOS se zeleným pestem a pastou z kešu ořechů, s pastiňákovým pyré a nakládanými ředkvičkami (bez lepku) | (7,8) | |
Salát | ŠOPSKÝ SALÁT s balkánským sýrem (bez lepku) | (7) | |
Dezert | DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI | (1,3,6,7,8) | |
Nápoj | STAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT | (1) | |
Nápoj | ČEPOVANÁ MALINOVKA | (0) |
Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“