pátek 31.10.2025
| Polévka: | SELSKÁ SE ŽAMPIONY | (1,7) | |
| 1 | Tip šéfkuchaře - TVARŮŽKY BALENÉ VE SLANINĚ, v pivním těstíčku, se šťouchanými bramborami s cibulkou | (1,3,7) | |
| 2 | KATŮV ŠLEH s bramborovými hranolky (bez lepku) | (10) | |
| 3 | KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM A VEJCEM, s domácími houskovými knedlíky 75g/1ks | (1,3,7,10) | |
| 4 | GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ, s batátovou kaší, pak choi a višněmi (bez lepku) | (7) | |
| 5 | PEČENÁ VEPŘOVÁ PANENKA v parmské šunce, s karamelizovanou cibulkou a gratinovanými bramborami (bez lepku) | (3,7) | |
| Salát | HANÁCKÝ SALÁT Z ČERVENÉHO ZELÍ (bez lepku) | (7) | |
| Dezert | DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI | (1,3,6,7,8) | |
| Nápoj | STAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT | (1) | |
| Nápoj | ČEPOVANÁ MALINOVKA | (0) | 
Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“
